3. juli 2018

SIF vandt slaget om Silkeborg sikkert

Et Magnus Mattsson hattrick grundlagde en 5-0 sejr over Silkeborg KFUM, da SIF mødte naboklubben i en jubilæumskamp.

Der blev ikke uddelt nogen fodboldmæssige gaver, da Silkeborg IF tirsdag aften mødte Silkeborg KFUM. SIF stillede stærkt op til kampen, hvor den svenske midterstopper, Marcus Johansson, fik chancen fra start hos SIF. Det skulle vise sig at være en god idé, da forsvarsspilleren efter knap 19 minutter sendte SIF foran på et flot hovedstød efter et hjørnespark. En lovende start fra Johansson, som spillede spillede fuld tid i kampen.

Få minutter senere var det Magnus Mattssons tur til at komme på måltavlen. Den unge midtbanespiller udnyttede et fint oplæg fra Stephan Petersen til at tage et par træk ind i feltet, hvor Mattsson til sidst trykkede på mål og scorede til 2-0. En fortjent føring til SIF-holdet som dominerede, men også kunne se, at Silkeborg KFUM flere gange kombinerede sig godt op i banen. De helt store chancer udeblev dog, og i stedet kunne de forholdsvis mange tilskuere nyde kampens detalje, da Jeppe Okkels fra kanten af feltet smadrede bolden i mål uden chance for KFUMs målmand.

3 x Mattsson
I anden halvleg var det fortsat SIF, som var bedst på bolden og skabte klart mest i kampen. KFUM bed fra sig i momenter, men de kunne ikke gøre noget ved Magnus Mattsson, som to gange i anden halvleg kom på måltavlen. Første gang var efter knap 47 minutter, hvor Jeppe Okkels serverede bolden for fødderne af Mattsson, som uden de helt store problemer kunne sparke bolden i mål til 4-0.

SIFs nye mand på backen, Svenn Crone, fik også mulighed for at vise sig frem på både højre og venstreback. Det var i højresiden, at den tidligere Brøndby-spiller efter 64 minutter sendte et indlæg på tværs og fandt Magnus Mattsson, som scorede sit tredje mål opgøret. Herefter tog kampen karakter af en sommerkamp, hvor et væld af udskiftninger ødelagde tempoet i kampen. Dermed sluttede det 5-0 til SIF i en fin opvisningskamp mellem de to naboklubber.

Silkeborg IF: Thomas Nørgaard, Marcus Johansson, Svenn Crone, Stephan Petersen, Dennis Flinta, Ibrahim Moro, Magnus Mattsson, Marc Rochester Sørensen, Mads Emil Madsen, Jeppe Okkels, Oliver Haurits
Bænken: Peter Friis Jensen, Simon Jakobsen, Davit Skhirtladze, Alex, Casper Sloth, Sebastian Jørgensen, Vladimir Rodic

Silkeborg IF – Silkeborg KFUM 5-0 (3-0)
1-0: Marcus Johansson (19′), 2-0: Magnus Mattsson (22′), 3-0: Jeppe Okkels (41′), 4-0: Magnus Mattsson (47′), 5-0: Magnus Mattsson (64′)