12. november 2018

Reserveholdet tabte sidste kamp

SIF´s reserver sluttede efteråret af med en kamp på JYSK park mod AGF, og gjorde god modstand mod puljens førerhold, men måtte se sig slået 2-1 på et mål bare to minutter før tid.

1. halvleg
Kampen bød på god tænding i det første kvarter, uden at der dog skete det store i de to felter. Den første rigtig store chance tilfaldt SIF efter 20 minutter, hvor AGF´s målmand måtte ud i en stor redning på Mahollis hovedstød.

Kort efter erobrede gæsterne, der havde bl.a. Sverrison, Toutouh, Blume og Bundu med i truppen, bolden efter nogle misforståelser i SIF-forsvaret, men den uskarpe afslutning gik langt over mål. Med en halv time spillet arbejdede Maholli godt i højresiden, og Mikkel Vendelbo forsøgte sig med en helflugter på indlægget, men også her gik skuddet forbi. Halvlegen sluttede af med en god fodparade fra Oscar Hedvall, så stillingen ved pausen var 0-0.

De sidste 45 minutter
2. halvleg var ikke mange minutter gammel, før hjemmeholdet fik en gylden chance for at komme foran. Frederik Alves fik med hovedet forlænget et hjørnespark, og Vendelbo var på hurtig på aftrækkeren, men desværre endte bolden på stolpen med et ordentligt smæld.

Halvlegen fortsatte i godt tempo med flere tilbud til begge hold. Det farligste tilfaldt AGF, da et frispark blev knaldet mod mål, men Hedvall fik flot rettet skuddet af og ud på opstanderen.

I det 84. minut fik SIF så belønningen for det udmærkede spil. Mikkel Juhl modtog bolden i bagrummet, og fra mållinjen centrede han ind foran mål. Her kom Marc Rochester til og sendte sikkert bolden i mål til udligning 1-1.

Det var ikke umiddelbart til at se, at det var top mod bund i Reserveturneringens pulje 3, og et uafgjort resultat havde nok været meget retfærdigt, men fire minutter efter udligningen og bare to minutter før tid udnyttede aarhusianerne et boldtab på midtbanen, og så var det ingen sag for Magnus Kaastrup at score sejrsmålet og sende 3 point AGF´s vej.

For SIF´s reserver var det sidste kamp i efteråret, mens de øvrige fire hold i puljen har én, to eller tre kampe tilbage. Det er dog et faktum, at SIF ender nummer fem og sidst.