15. februar 2022

Nye billetter udbudt

Der er netop udbudt 150 nye billetter til søndagens tilløbsstykke mod Vejle. De kan trækkes efter først til mølle-princippet på billetsiden.

Søndagens forårspremiere mod Vejle Boldklub bliver ganske velbesøgt – mange har efterspurgt billetter til opgøret, hvor SPORT24 har sørget for gratis adgang, men hvor der i dagevis har været ”udsolgt”.

De flinke medarbejdere hos SPORT24 har valgt at videregive 150 ekstra ståplads-billetter til Den Røde Tribune, som altså virkelig kommer til at gynge. Husk i den forbindelse også, at SPORT24 uddeler et gratis SIF-halstørklæde til de første 2.000 på Den Røde Tribune – og sørger for en fed fanzone fra klokken 12.00 med masser af aktiviteter, mad og drikke, underholdning. Der er også premiere på en ny SIF-kollektion kaldet Søholt Urban i SIF-shoppen. Så kom i god tid! Ved køb af en SIF-trøje på dagen giver SPORT24 gratis rygtryk med spillernavn og nummer på trøjen. Og har man ikke fået den nyeste SIF-trøje med SPORT 24 logoet på ærmet, kan man kvit og frit få det trykt på trøjen på dagen.

De ledige billetter er nu udbudt på https://billet.silkeborgif.com/ og kan trækkes efter først til mølle-princippet. Og husk nu – træk kun det antal, som du lover at bruge på dagen. Der er mange, der efterspørger billetter, så vis rødt og hvidt samfundssind!

Hvis du vil tilbageføre billetter:
Vi har til kampen åbnet for en ny funktionalitet på https://billet.silkeborgif.com/, hvor du selv kan annullere eventuelt overskydende billetter, som så sendes ud i systemet til glæde og gavn for andre interesserede.

Det er muligt at tilbageføre både enkelte eller alle billetter.

Det er ganske nemt – sådan gør du:

1) Gå ind i din billetbank på https://billet.silkeborgif.com/
2) Vælg ”Min Konto”
3) Klik på den lille pil i nederste højre hjørne af den enkelte billet for at vælge den billet, som du ønsker at returnere
4) Klik på ”Anmodning om tilbagebetaling”
5) Bekræft
6) Gentag, hvis der skal returneres flere billetter.

Sæsonkortholdere har naturligvis adgang på deres sædvanlige pladser på JYSK park.

Husk, at afsnit E1 og E2 er til Vejle Boldklubs medrejsende tilskuere, og billetter hertil må IKKE trækkes af SIF-supportere.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til den spændende forårspremiere!

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen