23. juli 2018

Ny SIF’er: Sundt med konkurrence

Ny SIF’er: Sundt med konkurrence

Anders Hagelskjær er ny mand i SIF-trøjen, og bliver dermed en af klubbens pt. fire kampklare midterstoppere. En konkurrence den 21-årige forsvarsspiller er klar til at tage op.

Med tilgangen af Anders Hagelskjær er der nu igen stor konkurrence i SIF-truppen om pladsen i midterforsvaret. Den nye SIF-spiller er en af fire nye forsvarsspillere, som i denne sommer er blevet hentet til. I midterforsvaret skal SIFs nyeste mand i skarp konkurrence med Simon Jakobsen, Marcus Johansson og Dennis Flinta om de to pladser centralt.

– Det er sundt med konkurrence. Det er bare en kamp, som man må tage op. Det tager jeg stille og roligt, og griber det an derfra. Og så må vi se, hvem Peter han vælger, lyder det fra Hagelskjær, som mandag trænede med for første gang som SIF-spiller.

Forsvarsspilleren kommer fra Skive IK, som i sidste sæson tørnede ud i NordicBet Ligaen. Derfor har den 187 cm høje stopper et godt kendskab til rækken, som har premiere på søndag.

– NordicBet Ligaen er en meget fysisk liga. Der bliver gået hårdt til den, og folk de arbejder hårdt. Den er måske lidt mindre teknisk, end hvad man ser i Superligaen, hvor det går rigtig hurtigt. Men det er i hvert fald et rigtig fysisk spil, så der bliver knald på, lyder forudsigelsen fra Anders Hagelskjær, som er kommet til Silkeborg IF på en tre-årig kontrakt.

Se hele interviewet med den nye SIF-spiller her nedenunder.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen