16. juli 2018

Ny SIFer: En drøm at spille i udlandet

Ny SIFer: En drøm at spille i udlandet

Marcus Johansson blev mandag præsenteret som ny mand i SIF-trøjen. Den 195 cm høje midterstopper kan dermed se frem til for første gang i karrieren at spille for en klub udenfor Sverige.

Mandag formiddag blev den 24-årige Marcus Johansson præsenteret som ny mand i SIF-trøjen. Den svenske midterforsvarer får dermed et af karrierens mål opfyldt med et skifte til en klub udenfor Sveriges grænser.

– Det er en drøm at komme udenfor Sverige at spille fodbold. Jeg tænker, at det er sjovt at komme til et andet land og forhåbentlig lære et andet sprog, fortæller Marcus Johansson, som oprindeligt kommer fra Halmstad BK, hvor han har fået sin fodboldopvækst.

Det næste halve år hedder destinationen så Silkeborg, men hvis det står til svenskeren selv, så må det meget gerne blive en mere permanent aftale.

– Min plan er at spille et halvt år. Forhåbentlig kommer det til at gå godt. Og så vil jeg forlænge kontrakten og spille i Superligaen med Silkeborg i næste sæson, fortæller Marcus Johansson, som i sidste uge prøvetrænede med holdet, hvor det også blev til to testkampe. En uge som har givet svenskeren et godt indblik i klubben.

– Det er meget professionelt både inde- og udenfor banen. Der er mange gode spillere på holdet. Jeg deler trænerens filosofi om, at vi gerne vil spille fodbold. Jeg deler målsætningen om at rykke direkte op i Superligaen, for det vil jeg også. Så det er bare positivt, lyder det fra en glad svensker, som nu skal kæmpe om spilletid i midterforsvaret med Simon Jakobsen og Dennis Flinta.

Onsdag skal Marcus Johansson og resten af SIF-mandskabet i aktion for sidste gang i opstartsperioden, når FC Fredericia kommer på besøg. Kampen spilles på JYSK park kl. 13.00, og der er gratis entré.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen