20. januar 2017

Hans Erfurt, han var cool

Hans Erfurt, han var cool

Skuespilleren Troels Thorsen, der voksede op i Silkeborg, er optaget i SIF’s korps af ambassadører. Lær ham at kende her.

Troels Thorsen
Skuespiller, manuskriptforfatter og satiriker.

Troels er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Han har siden optrådt på teatre over hele Danmark, dog primært Det Kongelige Teater.  Troels har medvirket i en lang række TV-serier på DR, Tv, Netfliks, Viaplay og Xee. Ikke mindst rollen som Heino Lange på Ramasjang kender de fleste børnefamilier.

Troels arbejder også som manuskriptforfatter. Han har skrevet forestillinger til teatre i hele Danmark, og han har i en årrække arbejdet på DR, hvor han bl.a. har skrevet og spillet satire DR.

Hvad betyder SIF og Silkeborg for dig?
Alt. Jeg ser alle de kampe, jeg kan komme til at se.

Hvilke oplevelser i relation til SIF er dine bedste?
Jeg så alle hjemmekampe i mesterskabssæsonen, og når jeg er i dårligt humør, tænker jeg på de kampe. Så bliver alt godt igen. Alt var fantastisk i 1994.

Det største øjeblik jeg husker er dog nok da Kim Vilfort scorede selvmål, og vi vandt 1-0 over mægtige Brøndby i debutsæsonen i den bedste række. Det var et stort øjeblik for en lille knægt som mig at se folk gå amok på tilskuerpladserne.

Hvilke oplevelser i relation til byen Silkeborg er dine største?
Jeg spillede den sindsyge og haltende chef på papirfabrikken i forestillingen Jamen Andersen Dog i 1995. Det var Silkeborgs 150 års jubilæumsforestilling, som vi satte op i Indelukket. Det var en god sommer. I øvrigt den sidste sommer jeg havde i Silkeborg.

Jeg havde virkelig nogle gode år i min barndomsby. Mange oplevelser.

Hvilken SIF-spiller er din favorit, hvis du kan vælge frit siden oprykningen til 1. division i 1987?
Jeg var som dreng stor fan af Hans Erfurt. Han var cool.

For tiden følger jeg med glæde den gode Voel-dreng Kasper Dolberg. Jeg er selv fra Grauballe, så jeg føler næsten det kunne være mig selv, da vi jo begge kommer fra en lille flække.

I øvrigt håber jeg…
At mine sønner vil holde bare en lille smule med Silkeborg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen