11. juli 2018

Ny målmandstræner giver ny luft

Ny målmandstræner giver ny luft

I løbet af sommeren skiftede SIF ud på positionen som målmandstræner. Det er den tidligere førsteholdskeeper, Henrik Ipsen, som er ny mand i spidsen for SIF-keeperne. Her kan du komme lidt tættere på målmandstræneren, som er glad for at være tilbage på Søholt.

Det er en målmandstræner med cv’et i orden, som er landet på Søholt. Henrik Ipsen har en mangeårig karriere som Superliga-målmand bag sig, og har efter karrierestoppet helliget sig målmandstrænergerningen, hvor det er blevet til ophold i FC Midtjylland, FC Nordsjælland og senest i kinesiske Henan Jianye F.C. Nu er Ipsen så tilbage i Silkeborg, hvor målmanden igennem ti år i perioden 1996-2005 vogtede SIF-målet.

– Det er dejligt, selvom det er nye rammer og helt nye forhold, så er det stadig det samme, som gennemskinner hele klubben. Der er ro på på trods af alt det, der er sket i det sidste halve års tid, så er det et sted, hvor man lige træder ind og bliver budt velkommen fra dag ét af. Så det har været nemt og dejligt at være tilbage, fortæller Henrik Ipsen, som har overtaget posten som målmandstræner fra Finn Secher, som indtil denne sommer havde haft ansvaret for SIF-keeperne siden 2004.

Derfor er det selvsagt også nye tider for SIF-keeperne, som lige har skulle vænne sig til nye træningsmetoder og tanker fra den nye mand på posten.

– Det har været en lille smule stressende oppe i hovedet, men det har været godt, og jeg glæder mig til arbejde videre med det, fortæller Peter Friis Jensen.

For Henrik Ipsen venter der allerede en vigtig beslutning lige rundt om hjørnet. Hvem skal være førstekeeper til den nye sæson?

– Det er jo en svær situation. Der er det nemmere, når man har en klar nummer 1, en klar nummer 2 og en nummer 3, der presser sig på. Men når man har to, der ligger pænt lige, og en ung der presser på bagfra, så er det jo mange gange på nogle små bitte, bitte ting, at sådan et valg bliver truffet, fortæller Ipsen, som sammen med manager Peter Sørensen skal have truffet et valg, inden det går løs søndag d. 29/7 mod Thisted FC. Køb din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen