5. juli 2024

Ny hjemmebanetrøje: SIF inviterer til stor lanceringsevent

Det er med stor glæde, Silkeborg IF og adidas kan præsentere den ny hjemmebanetrøje 2024/2025. Derfor inviterer vi til stor lanceringsfest på JYSK park mandag d. 15/7.

Mandag d. 15. juli præsenterer Silkeborg IF sin nye hjemmebanetrøje i samarbejde med adidas og SPORT 24 – og det glæder vi os meget til!

Derfor inviterer vi også til kæmpe lanceringsfest på JYSK park fra 14.00 – 17.00 mandag d. 15/7.

Her kan du selvfølgelig købe den spritnye SIF-trøje og få trykt navn og nummer på med det samme – SIF shoppen er derudover også fyldt med nyt, lækkert adidas-merchandise.

Du kan møde alle SIF-spillerne til trøjelanceringen og få autografer på din nye spilletrøje. Du kan også udfordre spillerne i panna eller møde dem andre steder på JYSK park.

Silkeborg IF’s nye hjemmebanetrøje kan købes online fra kl. 9.30 om morgenen mandag den 15. juli, men der er masser af årsager til at troppe op på JYSK park og deltage i festlighederne.

Du kan bl.a.:

  • Se pokalen fra vores pokaltriumf i foråret og få taget en selfie med både pokal og et par af spillerne.
  • Deltage i den store trøjelanceringskonkurrencen og vind den nye spillertrøje kvit og frit – Du finder konkurrencen i Reimar Foyeren.
  • Få en gratis plakater – de deles ud til alle fremmødte børn.
  • Spille panna eller teqball mod Brizze og Vips, der gæster JYSK park fra kl. 14:00 – 16:00. Flere SIF-spillere vil også prøve kræfter på jer.
  • Hilse på Theis, der kigger forbi og deler godter du til børnene.
  • Få stillet sulten, da Silkeborg Slagteren kommer med food truck ligesom der kan købes drikkevarer til børn og voksne i Café Carlsberg.

Vi glæder os meget til vise jer den nye hjemmebanetrøje – så kom på Danmarks smukkeste fodboldstadion og få fingrene i Danmarks smukkeste fodboldtrøje!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen