15. september 2022

Ny chance for billetter til de hurtige

West Ham har torsdag eftermiddag meldt, at de alligevel ikke skal bruge alle de allokerede billetter til deres sponsorer, og derfor er der netop frigivet 75 billetter til Mascot Tribunen.

Torsdag den 15. september kl. 21.00 – Conference League Group B, JYSK park
Silkeborg IF – West Ham United FC

Så er der igen opstået en mulighed for at få billetter til aftenens kamp på JYSK park mod engelske West Ham. Det sker fordi, at West Ham torsdag har meldt tilbage, at de alligevel ikke skal disponere over alle de allokerede sponsor-billetter på Mascot Tribunen.

Derfor findes der nu 75 ledige billetter på https://billet.silkeborgif.com/ – 130 kr. for voksne og 80 kr.  for børn U/16.

Kom i god tid, mød op i fanzonen, kom i rødt og vær klar til at give den gas på alle tribunerne. Vi skal have JYSK park til at sitre som aldrig før!

Man opfordres også til at komme på cykel eller gåben, da der vil være begrænsede parkeringsmuligheder foran JYSK park. Der kan også forventes tryk på bodsalget, så få tanket op i god tid.

Alle eksisterende billetholdere opfordres i øvrigt til at give/sælge billetten videre, hvis man selv er forhindret. Se her, hvordan du frigiver din billet. Vi skal have alle pladser besat!

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen