4. februar 2022

”Nu tuner vi mere ind”

Silkeborg IFs cheftræner Kent Nielsen ser frem til lørdagens træningskamp mod SønderjyskE, som et par uger inden forårspremieren skal bruges til at tune holdet mere ind.

Træningskamp – lørdag den 5. februar klokken 12.00 på JYSK park
Silkeborg IF – SønderjyskE

Der vil være fri entré til opgøret gennem indgangen ved billethuset på JYSK park, men er man forhindret i at se kampen live, kan den også følges på stream. Følg kampen på stream her: https://youtu.be/DClQjunkyhI

Der er mulighed for at købe kaffe, kakao og slik i Bod G under Jyske Bank-tribunen.

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til opgøret mod SønderjyskE.

– Vi leverede egentlig en fin kamp mod Randers i tirsdags, men der var nogle ting, som vi ikke var tilfredse med – og som vi vil have tilrettet til kampen mod SønderjyskE. Vi var ikke glade for at indkassere to mål på to minutter på næsten identiske omstillinger, og det skal vi have styr på. Og i det hele taget skal vi lægge yderligere lag på vores spil, så vi nærmer os vores topniveau mere og mere – og det kræver ihærdighed og forudseenhed i det defensive mindset, men også offensivt skal vi have sat vores spil endnu bedre end imod Randers, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Lige som Randers kommer SønderjyskE med en stærk organisation, som vi skal finde vejen igennem, og vi glæder os til at få taget temperaturen på holdet her et par uger op til forårspremieren. Nu er vi også ved at være så tæt på, at vi skal tune mere ind, og der kommer helt sikkert også til at være færre udskiftninger end i de foregående kampe, slutter cheftræneren.

Truppen mod SønderjyskE – hvortil det skal bemærkes, at keeper Nicolai Larsen har overtaget trøje nummer 1 efter Oscar Hedvalls udlejning til FC Fredericia:
Nicolai Larsen
Rasmus Carstensen
Pelle Mattsson
Nicolai Vallys
Søren Tengstedt
Nicklas Helenius
Oscar Fuglsang
Mark Brink
Gustav Dahl
Stan Van Bladeren
Mads Kaalund
Anders Dahl
Tobias Salquist
Anders Klynge
Nicklas Røjkjær
Andreas Oggesen
Sebastian Jørgensen
Andre Calisir
Lukas Engel
Alexander Busch
Frederik Carstensen
Nicklas Mehl

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen