4. juni 2021

Nordisk noir stemning på JYSK park

Fotokunstner Jens Brink besøgte JYSK park på en regnvejrsdag. Det er der kommet en ganske særlig fotoserie ud af. 

Normalt er billeder fra JYSK park fyldt med fodboldspillere og fans. Men der er også noget at komme efter på regnvejrsdage uden fodbold. I hvert fald hvis man har blik for detaljen og de særlige vinkler.

Fotokunstneren Jens Brink var forbi JYSK park på en regnvejrsdag med sit kamera. Det kom der billedserien herunder ud af. Særlige vinkler og interessante detaljer.

Jens Brink er født og opvokset i Silkeborg, i dag bosat i Hundested. Det var under et besøg hos familien i fødebyen, han besøgte JYSK park og havde sit kamera med. Jens Brink er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, grafisk linje, i 2003 og har siden udstillet sine billeder talrige steder. Han har bl.a. boet nogle år på Grønland, hvor han producerede adskillige fotoserier, bl.a. Time is Changing udstillet på Nuuk Kunstmuseum, KANGIA på Tranen i Gentofte og Grønlandske aftryk udstillet i både Hanstholm, Frederiksværk og Lynæs.

Den Silkeborg-fødte foto-kunstner har også udstillet på Kunstcentret Silkeborg Bad i 2013 og har senest udstillet serien Mellem lys og mørke på Hundested Bibliotek og Snapshots i LIST, Sydhavnen i København.

Serien fra JYSK park har Jens Brink kaldet JYSK park i nordisk noir stemning.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen