10. januar 2022

Nicolaj Thomsen holder formen ved lige i Silkeborg

Kontraktfrie Nicolaj Thomsen har fået lov til at holde formen ved lige på JYSK park efter et kort ophold i norske Vålerenga.

28-årige Nicolaj Thomsen med fortid i AaB, franske Nantes, FC København og norske Vålerenga træner fra mandag med Silkeborg IF-truppen på JYSK park, hvor han af sin tidligere cheftræner Kent Nielsen har fået lov til at deltage.

– Nicolaj Thomsen er kontraktfri efter sit stop i Norge, og han har ønsket at indgå i vores træningsmiljø for at holde formen ved lige. Jeg kender Nicolaj som en både god fyr og god spiller, så selvfølgelig ville vi gerne imødekomme dét ønske. Men for at komme spørgsmålene i forkøbet, så er der altså tale om en vennetjeneste og ikke en prøvetræning, siger cheftræner Kent Nielsen.

Thomsen skiftede i sommeren 2021 efter fire et halvt år hos FC København til den norske klub Vålerenga, hvor han blev tilknyttet på en korttidsaftale gældende frem til årsskiftet.

Midtbanespilleren voksede op i Skagen og blev tidligt en del af AaB, for hvem han nåede 150 førsteholdskampe og 19 mål under blandt andre Kent Nielsen, inden han i 2016 blev solgt til Nantes fra den franske Ligue 1. 15 kampe og et enkelt mål senere skiftede han i 2017 til FC København, hvor det blev til 90 kampe og fire scoringer. I Vålerenga spillede han 13 kampe i efterårssæsonen og nettede en enkelt gang.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen