22. juli 2021

Nicolai Larsen: Håber jeg kan dele ud af min superliga-erfaring

Nicolai Larsen er ny keeper på JYSK park og han håber han kan få delt ud af sin superliga-erfaring.

Nicolai Larsen skiftede efter et år i franske Guingamp tilbage til Danmark og Silkeborg IF. Den første tid i klubben er også gået meget godt ifølge Nicolai Larsen.

– Den første tid har været god, det er en god trup. Det er en masse gode drenge og en masse unge drenge også, så det har været let at blive del af det og alle har taget rigtig fint imod mig og det sætter jeg rigtig stor pris på.

Nicolai Larsen er også kommet til SIF med en masse superliga-erfaring og den håber han, at han kan dele ud af.

– Jeg har i løbet af min karriere spillet rigtig mange kampe og jeg håber selvfølgelig at få delt noget af den erfaring ud til nogle af dem, som måske ikke har spillet så mange superligakampe og måske specielt til de unge, som kommer op i truppen. Derudover er jeg en meget kommunikerende målmand og det vil jeg gerne bringe med på banen, så jeg håber at tilskuerne kan høre mig.

Kampen mod FCK søndag ser Nicolai Larsen også frem til.

– Vi er godt klar over at uanset hvem vi møder bliver det en udfordring. Vores kamp mod SønderjyskE var også svær, men at det hedder FCK og er i Parken ændrer såden set ikke på vores udgangspunkt. Vi vil rigtig gerne prøve at dominere kampen igen – det kan selvfølge være der bliver flere perioder hvor vi ikke får lov – men vi prøver at gribe taktstokken så meget som vi nu kan og det er egentlig ligegyldigt hvem vi møder.

Se hele interviewet med Nicolai Larsen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen