13. marts 2024

Nederlag til U19 i udsat kamp

SIF’s U19-drenge blev lukket ned i Esbjerg og tabte klart i den udsatte turneringskamp. Også U15 havde en hård dag på kontoret i weekenden mod Brøndby.

Esbjerg-U19 SIF 4-0 (1-0)

44 min 1-0

56 min 2-0

70 min 3-0

87 min 4-0

Vi skulle en tur til Esbjerg for at spille en udsat turneringskamp.

Kampen blev med SIF på bolden mod et kompakt Esbjerg-hold, som var farlige på deres omstillinger.

Vi havde et par farlige muligheder, men kvaliteten manglede i den sidste aflevering/indlæg/afslutning.

Esbjerg var dygtige til at lukke rummene ned for os, hvilket gjorde, at vi spillede for langsomt.

Esbjerg spillede med masser af intensitet og gjorde kampen til en fysisk duel, hvilket vi ikke var dygtige nok til at håndtere.

Vi må erkende, at vi er for nemme at skabe chancer imod.

Vi forsvarer vores mål for dårligt og er for dårlige i vores direkte duel mod vores modstander.

Derudover scorede Esbjerg på to dødbolde, fordi vi dækkede for dårligt op.

Vi må blive bedre i begge felter, for det er der, vi taber kampene for tiden.

Skrevet af Kim Leth Andersen, U19-cheftræner

SIF U15 vs BIF – 1-7 (0-4)
Mål:
Frederik Ibsen

Vi tog i weekenden imod Brøndby i forårets anden turneringskamp. Det blev en skidt dag på kontoret, som endte med en storsejr til udeholdet.

Første halvleg var et lavpunkt for vores præstationer i denne sæson. Vi så nervøse ud og spillede uden mod i vores boldomgang. Det resulterede i, at et fysisk stærkt Brøndby-hold fik lette betingelser.

Selvom vi egentligt stressede Brøndby i det høje pres, så havde vi store problemer i vores forsvarsspil. Det resulterede i tre scoringer, hvor vi ikke var ivrige nok for at forsvare vores mål.

Inden pausen blev der dømt straffe til Brøndby, og vi blev reduceret til 10 mand. Brøndby scorede til pauseresultatet 0-4 på straffesparket.

Anden halvleg var en forsvarskamp for os, hvor vi stod lavt i banen, og havde det formål at vi skulle have lagt låg på scoringer i mod. Det gjorde vi hæderligt, selv om vi stadig lukkede tre mål ind. Vi reducerede til 1-6 ved Frederik Ibsen, som blev spillet i dybden, rundede keeperen og sparkede bolden i kassen.

Som resultatet siger, så var det en hård dag på kontoret for os, og vi må erkende, at vi har et problem, som vi skal have løst hurtigst muligt. Det kræver, at vi har modet og viljen med os i alt, hvad vi foretager os, og vi må ikke blive skræmte af modstandere, som er større end os.