5. juli 2023

Nederlag i første test mod FCK

Det lignede længe en SIF-sejr i den første test mod FCK på udebane, men to mål i slutningen af kampen gjorde at de danske mestre løb med sejren.

Silkeborg IF spillede onsdag den første testkamp mod de nykårede danske mestre fra FC København. Kampen blev spillet på FCK’s træningsanlæg 10’eren.

Alexander Lind bragte SIF på 0-1 efter 24 minutter og dette så længe ud til at blive kampens resultat, men med to mål efter 76 og 89 minutter fra hhv. Emil Højlund og Mamoudou Karamoko, blev kampen afgjort til FCK’s fordel.

Læs kampreferat fra Midtjyllands Avis her

Træningskamp onsdag, den 5. juli 2023, FCK´s anlæg “Nummer 10” på Frederiksberg
FC København – Silkeborg IF 2-1 (0-1)

Mål: 0-1 (22) Alexander Lind, 1-1 (75) Emil Højlund, 2-1 (87) Karamoko
Dommer: Jakob A. Sundberg

SIF 1. halvleg: Nicolai Larsen, Emil Møller, Alexander Busch, Robin Østrøm, Oliver Sonne, Anders Klynge, Fredrik Carlsen, Mark Brink, Oskar Boesen, Kasper Kusk, Alexander Lind

SIF 2. halvleg: Jacob Pryts, Anders Dahl, Tobias Salquist, Alexander Busch, Lukas Engel, Palle Mattsson, Andreas Pyndt, Andreas Oggesen, Søren Tengstedt, Frederik Carstensen, Tonni Adamsen