17. juli 2018

Møller: Vi skal være mere klar fra start

Møller: Vi skal være mere klar fra start

Frederik Møller efterlyser et SIF-hold, som er bedre indstillet fra start, end hvad holdet præsterede i opgøret mod Viborg i sidste uge, når Silkeborg IF onsdag tager imod FC Fredericia på JYSK park.

Silkeborg IF spiller sommerens sidste testkamp onsdag kl. 13.00, når FC Fredericia kommer på besøg på JYSK park. En testkamp hvor SIF-holdet skal forsøge at vaske sidste uges 3-0 nederlag til Viborg FF væk.

– Vi skal i hvert fald starte anderledes end mod Viborg. Vi skal komme ud med en anden energi og vise, at vi er klar fra første minut, fortæller Frederik Møller, som kan se frem til mødet med en modstander, som har skiftet meget ud i løbet af sommeren.

– Der er mange nye spillere, og nogle de har lejet i Midtjylland, og andre de har hentet rundt omkring, så det bliver spændende at møde et andet førstedivisionshold, fortæller Frederik Møller, som håber, at SIF-holdet kan få spillet på kunstgræsset til at flyde i morgen.

– Vi skal have bolden ned på jorden, og have spillet den rundt. Så skal vi nok få lavet en masse chancer, og få noget energi i bolden og i tempoet, lyder analysen fra forsvarsspilleren, som er en af de 21 spillere, som manager Peter Sørensen har udtaget til kampen.

Der er kampstart kl. 13.00. Der er gratis entré til kampen, men hvis du ikke kan se kampen på JYSK park, så kan du se kampen på vores Youtube-kanal på dette link.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen