2. november 2019

Møller håber på mange tilskuere: Det hele bliver bare sjovere

Møller håber på mange tilskuere: Det hele bliver bare sjovere

Der forventes ny sæsonrekord, når Silkeborg IF møder Brøndby på hjemmebane. Det glæder SIF’s Frederik Møller, som forventer en intens kamp mandag aften.

Silkeborg IF tager mandag aften imod Brøndby på JYSK park. En kamp hvor der forventes en del tilskuere på lægterne.

– Det er altid fedt, når der er mange mennesker på stadion. Det er også en federe oplevelse for dem, som kommer på stadion, at der er en god stemning, og det gør også, at kampen bliver mere intens, fortæller Frederik Møller, som blandt andet var med til at besejre AGF foran mere end 22.000 tilskuere i Aarhus.

Den sejr og det ene point i den seneste Superligakamp mod Hobro, er noget som har gavnet selvtilliden i truppen.

– Det har givet en tro på tingene, om at vi godt kan være med. Selvom jeg egentlig synes, at vi hele vejen igennem har troet på, at vi godt kunne vinde alle de kampe, vi gik ind til, så har det lige taget den største byrde, at vi er kommet rigtig på tavlen. Så det skal vi tage med ind til på mandag, lyder det fra venstrebacken.

Brøndby kommer til kampen uden topscorer Kamil Wilczek, som sidder udenfor med karantæne. Noget som selvfølgelig er noteret i SIF-lejren.

– Det er selvfølgelig en bet for Brøndby ikke at have deres topscorer med, ligesom det ville være en bet for os ikke at have Ronnie med. Forhåbentlig er det et lille plus til os, lyder analysen fra Frederik Møller.

Der er kampstart kl. 19.00 på mandag. Du kan købe billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen