18. maj 2019

Michael Hansen: Vi skal spille frigjort

Michael Hansen: Vi skal spille frigjort

Søndag venter en nervepirrende næstsidste runde i NordicBet Ligaen, hvor SIF både kan sikre sig den direkte oprykning, men også miste førstepladsen, hvis resultaterne går imod.

Det er ved at være afgørelsens time i NordicBet Ligaen. Søndag afvikles næstsidste spillerunde i rækken, hvor der ganske usædvanligt er noget på spil i samtlige seks kampe i ligaen. For SIF’s vedkommende handler det først og fremmest om holdets egen kamp mod Fremad Amager.

– Det er helt sikkert to gode og selvtillidsfulde hold. Begge hold har virkelig noget at spille for. Vi prøver at trække nogle fordele ud af, at vi lige har haft en lignende kamp i tirsdags mod Viborg, fortæller cheftræner Michael Hansen.

Der er flere forskellige scenarier i spil til søndagens kamp. En sejr til SIF og et nederlag til Viborg i deres kamp mod Hvidovre vil betyde, at den direkte oprykning er i hus. Et omvendt resultat vil derimod sende Viborg i en gunstig position inden sidste runde.

– Selvfølgelig holder vi øje med Viborg-kampen. Vi tænker alle scenarier igennem og har kort vendt det med spillerne i dag. Inde på banen handler det dog om, at vi skal gå efter at vinde, lyder det fra Hansen, som har håber på, at SIF-spillerne ikke bliver låste af kampens betydning.

– Det må ikke blive for taktisk. Spillerne skal føle sig frie. Indsatsen og det du skal putte i, er stadigvæk den vigtigste del at tale om. Vi skal tage presset af i forhold til det, vi skal ud og gøre. Og så må vi se, om vi er gode nok. Det håber vi, at vi er.

Kampen mod Fremad Amager fløjtes i gang kl. 13.45. Opgøret bliver sendt på direkte på TV3 Sport.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen