8. marts 2019

Michael Hansen: Vi har mange strenge at spille på

Michael Hansen: Vi har mange strenge at spille på

Silkeborg IF skal søndag på tur til Næstved, hvor NordicBet Ligaens bedste hjemmehold venter.

Michael Hansens tropper indleder foråret på udebane med et særdeles svært opgør. På Sydsjælland har Næstved efterhånden opbygget noget af en hjemmebane statistik, hvor man ikke siden august måned 2017 har tabt en kamp. I denne sæson er det blevet til syv sejre og tre uafgjorte kampe for Michael Hemmingsens oprykkere, hvis præstationer ikke er gået ubemærket hen for SIF’s cheftræner.

– Jeg kan se, at de er meget afklaret. Og der mener jeg ikke kun i deres spillestil, men også i deres relationer i mellem. Jeg forventer et godt indstillet Næstved-hold til at SIF kommer på besøg. Der er to point i tabellen i mellem os, så det er også en ufattelig lige kamp, hvor vi er på udebane, og dermed har den respekt, vi skal have, fortæller Michael Hansen, som så sit hold starte foråret ud med en 3-1 sejr over FC Roskilde.

I kampen fik cheftræneren blandt andet set, at der også er muligheder på bænken, hvis kampen skal tippes over til SIF’s fordel. I søndags personificeret ved Stephan Petersen, som blev indskiftet efter godt en times spil, og få minutter efter afgjorde kampen med sit mål til 3-1.

– Vi har mange strenge at spille på, og så længe vi har det, og så længe at alle spillerne byder godt ind, så bliver det et tilvalg for mig. Hvad kan vi vælge til den her Næstved kamp? Og der er det fantastisk at have nogle spillere, som byder sig så meget til på den gode side, og det skal spillerne have ros for, fortæller Michael Hansen, som ikke har i sinde at komme til Næstved for at forsøge at hive et uafgjort resultat hjem.

– I sidste ende er det resultaterne der tæller, og derfor tager vi også til Næstved for at vinde, lyder meldingen fra SIF’s cheftræner.

Kampen mod Næstved spilles på søndag kl. 13.45. Kampen bliver ikke sendt i tv.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen