21. marts 2019

Michael Hansen: Et lille rap over fingrene

Michael Hansen: Et lille rap over fingrene

Silkeborg IF tabte for tredje gang i sæsonen til Lyngby, da man onsdag aften blev besejret med 2-0. Et nederlag som kom efter en kamp, hvor SIF-holdet i perioder var dominerende, men savnede skarphed i begge ender.

Det var en ærgerlig SIF-træner, som efter nederlaget til Lyngby, savnede skarphed hos sit SIF-mandskab.

– Der hvor vi ikke er dygtige nok, det er den sidste del i begge ender, konstaterede Michael Hansen.

Cheftræneren var langt fra tilfreds med at indkassere et mål efter dødbold, mens attituden og viljen på banen til gengæld ikke fejlede noget.

– Det jeg kan se er, at spillerne har en god attitude og gerne vil. De får løbet nogle meter, og også nogle rigtige meter, lød det fra SIF-træneren, som håber, at nederlaget kan på sigt kan være med til at styrke SIF-holdet.

– Vi må tage nederlaget med oprejst pande. Vi må alle sammen komme hjem og kigge på at blive endnu bedre. For det er det her udtryk, vi vil give, og den her vej, som vi vil. Og så er det klart, at der kommer flere modstandere som læser os, tillader noget til os og fighter hårdt. Der skal vi kunne byde dem op til dans. Så det giver et lille rap over fingrene til os alle sammen, og så tænker jeg, at vi skal videre herfra, fortæller Michael Hansen, som nu kan se frem til en ti dages kamppause, inden SIF møder HB Køge på hjemmebane.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen