18. november 2018

Michael H.: Vi manglede offensiv kvalitet

Michael H.: Vi savnede offensiv kvalitet

SIF’s cheftræner var tilfreds med den defensive struktur, men ikke med kvaliteten i de offensive aktioner, da det søndag blev 0-0 på JYSK park.

Michael Hansen græd med det ene øje og lo med det andet efter søndagens nullert på JYSK park mod Fremad Amager. På den ene side var han glad for det defensive udtryk og nullet på måltavlen, på den anden var han ikke tilfreds med kvaliteten i det offensive spil.

– Vi fil spillet til nul, og det havde jeg på forhånd ønsket mig. De har vel to-tre chancer midt i 2. halvleg, som jeg ser det – og den ene giver vi dem selv på et indkast – og ellers synes jeg, at der var god struktur på forsvarsspillet. Man kan så spørge: Kostede det i offensiven? spurgte MIchael Hansen, da han evaluerede kampen bagefter. Og han gav selv svaret:

– Nej, det synes jeg ikke. I forhold til den plads og tid, vi fik, kom vi til de chancer, vi skulle. Men vi manglede kvalitet. Den sidste aflevering og kombinationerne var for ofte for dårlige. Og når de så lykkedes, så sparkede vi ikke bolden ind på de chancer, der opstod, konkluderede Michael Hansen.

– Det har været lidt kendetegnende her på det sidste. Vi har i dag 3-4 pæne chancer og 1-2 rigtig store, og når vi ikke scorer på dem, så bliver det svært. Det gode fra kampen er så, at vi spillede til nul, sluttede SIF-træneren.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen