19. maj 2019

Michael H.: Vi er inde i nogle sjove uger

Michael H.: Vi er inde i nogle sjove uger

Det var en nervepirrende kamp for SIF-træner Michael Hansen, men han fremhævede individuelle kvaliteter og godt kollektivt arbejde som baggrunden for sejren.

Han virkede lige så iskold, som den sodavand, han stod og sugede i sig, da 95 nervepirrende minutter i Sundby Idrætspark var vel overstået søndag eftermiddag med en sejr på 4-3 over Fremad Amager. Og kølig var han da også, da han undervejs i sin analyse af kampen konstaterede, at “det er nogle sjove uger, vi er inde i.”

– Vi har nydt det de sidste mange uger. Vi træner godt, og spillerne nyder det. Jeg kunne jo godt se undervejs i dag, at det så lidt nervøst ud, og spillerne var lidt stive i bevægelserne ind i mellem. Men alligevel kommer vi tilbage. Både i tirsdags mod Viborg, da vi var bagud 0-2 og i dag, hvor vi er foran, kommer bagud to gange og alligevel vinder til sidst. Det er stærkt. Nu er vi tæt på målet, og her handler det hverken om proces eller udvikling. Nu skal vi gå ud og vinde den sidste kamp, så vi kan tage den direkte oprykning, lød det fra Michael Hansen.

Gået lidt på klingen, erkendte han da også, at han ikke var helt så iskold, som han virkede. Undervejs havde det været en tur i rutchebanen, men med reference til de sidste fire kampe – 1-0 i Fredericia, 5-0 over Thisted og de seneste to mod Viborg og Fremad Amager, understregede han kvaliteten i sit hold.

– Vil man være bedst, skal man også vinde sine kampe. Det har vi gjort, og nu er der kun Viborg tilbage som konkurrent. Mange af kampene har balanceret på en knivsæg, og i dag kan man også vælge at tage de briller på, der ser kampen med planlagte forløb. Vi havde ikke planlagt at de skulle score tre, men vi havde planlagt forløbet undrevejs i forhold til, hvordan det udviklede sig. Vi var forberedt, og ser man på de sidste fem kampe, så har vi vundet 2. halvleg i alle fem. I dag var det et resultat af indskiftninger, en kollektiv indsats og den individuelle kvalitet, som Stephan viste til sidst, og som man ikke kan planlægge, sagde Michael Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen