21. oktober 2018

Michael H.: Meget var fint

Michael H.: Meget var fint

Præstationen var til at vinde, men vi mødte en god modstander, så 1-1 var også i orden, sagde SIF-træner efter Viborg-kampen.

Det var ikke nogen nem kamp. Det vidste Michael Hansen på forhånd. Viborg på hjemmebane – topholdet i divisionen uden nederlag i 10 kampe. På baggrund af både det og kampens udvikling var SIF-træneren godt tilfreds med 1-1 og måden, resultatet blev skabt på.

– Indsatsen var i orden, og jeg synes, at vi spiller en supergod 2. halvleg. Det blev en spændende kamp med meget fysik og masser af dejlige dueller. Det var rigtig meget, der var fint, og skulle vi have vundet, skulle vi have tilspillet os større chancer i de sidste 45 minutter, end tilfældet var. Så resultatet var okay, og vi dominerede i perioder mod en svær modstander, sagde Michael Hansen efter en hæsblæsende kamp med et sæsonrekordstort publikum for en NordicBet Liga-kamp på 4.035 fremmødte – herunder en stor og medlevende flok klædt i rødt i udebaneafsnittet.

SIF gik til pausen foran 1-0, men kom i voldsom modvind fra 2. halvlegs start. Det førte til Viborg-udligning og chancer til mere i minutterne efter. Men SIF fik stabiliseret organisationen og sluttede kampen bedst, dog uden at tilspille sig helt åbne chancer.

– Jeg er glad for den reaktion, jeg så efter Viborgs udligning. Vi fik spillet os ud af deres pres og dominerer også i de sidste 20 minutter, hvor det også blev til enkelte chancer. Selvfølgelig ville jeg gerne have vundet, og jeg synes også, at vores spillemæssige indhold var til det. Men vi mødte også en god modstander, der tvang os til at være helt oppe på lakridserne konstant. En god kamp og et fair resultat, konkluderede Michael Hansen.

SIF spiller næste gang på JYSK park i efterårets næstsidste hjemmekamp. Hvidovre kommer på besøg på søndag kl. 13.45. Køb billet til den kamp her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen