21. april 2019

Michael H.: En sejr der blev fightet hjem

Michael H.: En sejr der blev fightet hjem

“En god ballast til de sidste seks kampe,” betegnede SIF-træner Michael Hansen søndagens sejr på 2-0 over Hvidovre.

Der var stor jubel i SIF’s omklædningsrum efter søndagens sejr i Hvidovre. Selvfølgelig hang det sammen med de tre point, SIF havde hentet i en svær udekamp, og med at det var anden udesejr i træk. Men måske også med, at det var en sejr, der blev fightet hjem. I hvert fald var cheftræner Michael Hansen godt tilfreds med det aspekt i kampen.

– Det giver en god ballast til de sidste seks kampe, at vi også kan vinde på den måde, sagde han.

Han betegnede SIF-indsatsen som en “kæmpe fight,” og var glad for den måde, den var blevet skabt på.

– Det var en præstation, som man kunne have ønsket sig på forhånd med de kompromiser, vi var nødt til at indgå, sagde han med henvisning til en græsbane, der ikke var helt så jævn som kunstgræsset på JYSK park og en modstander med en strategi med meget duelspil.

– Vore to stoppere (Anders Hagelskjær og Frederik Alves Ibsen – red.) var fantastiske, og vores målmand (Oscar Hedvall – red.) var god til at blande sig ude i feltet. Det er vigtigt, hvis man vil spille til nul. Det var en god måde at lære at vinde på, selv om det blev lidt tju bang i begge ender, sagde Michael Hansen.

Han erkendte, at det blev lidt defensivt fra SIF’s side mod slut, men havde også en naturlig forklaring på det.

– Som 2. halvleg skred frem følte vi nok, at det var okay at forsvare tingene hjem. Og når man er foran 2-0 – og vinder 2-0, er det fint med mig, sagde SIF-træneren.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen