24. maj 2019

MEM: Det kan godt blive en vild kamp

MEM: Det kan godt blive en vild kamp

Mads Emil Madsen, der bærer anfører-bindet i Dennis Flintas og Simon Jakobsens fravær, forventer ingen foræringer fra Nykøbing FC, når SIF lørdag spiller for at rykke i Superligaen.

Mads Emil Madsen har i de seneste kampe båret anførerbindet på sin 21-årige overarm i fravær af anfører Dennis Flinta og viceanfører Simon Jakobsen. I kampprogrammet GO’ KAMP er han kamp-profil, og her lægger han ikke skjul på, at intet bliver foræret til hjemmeholdet, selv om det er SIF’erne, der har mest at spille for.

Hvilke forventninger har du til lørdagens kamp:
Det kan godt blive en vild kamp. Nykøbing kan spille uden nerver og for os står der oprykning på spil. Jeg er helt sikker på at det bliver underholdende.

Hvilken rolle får du i kampen:
Det bliver en kamp, hvor vi skal arbejde hårdt for det, og det gælder selvfølgelig også mig. Jeg skal vinde mine dueller og deltage i det opbyggende spil.

Hvilke drømme har du om kampen:
Der står en direkte oprykningsplads på spil for os. Skal vi tage den, kræver det en sejr. Det er en drøm, der går i opfyldelse, hvis det lykkes og vi i næste sæson kan spille med i Superligaen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen