18. april 2018

Mattsson: Skal vise, at vi er et bedre hold

Mattsson: Skal vise, at vi er et bedre hold

Magnus Mattsson ser frem til torsdagens opgør mod Hobro IK, hvor Silkeborg IF kan få revanche over Hobro, som for få dage siden slog SIF med 1-0.

Silkeborg IF skal forsøge at komme tilbage på vindersporet, når Hobro IK kommer på besøg torsdag aften. En opgave som SIF-spillerne glæder sig til.

– Jeg glæder mig altid til at spille kamp. Det bliver fedt at få revanche mod Hobro. At vise, at vi er et bedre hold end dem på vores bane, så det glæder jeg mig meget til, lyder det fra Magnus Mattsson, efter onsdagens træning i solskinsvejr på JYSK park.

– Det er lækkert med så godt vejr. Truppen tror jeg også har fået løftet humøret lidt, det kan man i hvert fald høre, fortæller Mattsson, som torsdag aften også kan se frem til at spille i godt vejr. DMI lover lige nu på den gode side af 20 grader til kampen.

– Vi kan byde på en god kamp og se nogle gode spillere, og så forhåbentlig en sejr. Jeg synes, man skal møde op og støtte holdet – især i de svære tider, lyder opfordringen fra den unge midtbanespiller, som i efteråret 2017 fik sin debut mod netop Hobro IK.

Kampen fløjtes i gang kl. 18.00 på JYSK park. Du kan købe billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen