15. marts 2019

Mattsson før Fredericia: Fokus på flow

Mattsson før Fredericia: Fokus på flow

SIF-profilen Magnus Mattsson forudser en svær kamp søndag, når Fredericia kommer på besøg på JYSK park. Ligesom SIF har Jonas Dal’s mandskab hentet fire point i forårets indledning.

På søndag, når FC Fredericia kommer på besøg på JYSK park, er Magnus Mattsson kampprofil. I et interview i kampmagasinet GO’ KAMP peger SIF-profilen på flow i SIF’s eget spil og opbakning fra fansene som to af elementerne til et godt resultat. Her kan du læse Magnus Mattsson svar å tre spørgsmål før søndagens opgør:

Dine forventninger til søndagens kamp:
– Først og fremmest: En svær kamp. Fredericia er et godt hold og er kommet pointmæssigt lige så fint afsted i foråret, som os. Vi skal fokusere på at få flow i vores spil, og med opbakning fra vores hjemmefans tror jeg på, at vi kan vinde.

Din rolle i kampen:
Som altid skal jeg sætte fart i vores offensiv og både komme til afslutninger selv og sætte holdkammeraterne op til afslutninger. Og så håber jeg da på, at vi får et frispark eller to udenfor deres felt.

Dine drømme om kampen:
Tænk hvis vi vinder. Så vil vi have fået en fantastisk åbning på foråret, som vi kan bygge videre på i de kommende kampe.

Kampen spilles søndag kl. 13.45 på JYSK park. Køb billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen