15. marts 2019

Hansen med luksusproblem: Mange byder sig til

Hansen med luksusproblem: Mange byder sig til

Michael Hansen og SIF-truppen er klar til søndagens topbrag mod FC Fredericia. SIF-træneren står i øjeblikket i en glædelig position, hvor flere af reservespillerne har budt sig godt til.

Michael Hansen har et problem. Heldigvis for ham og for SIF, så er det et positivt et af slagsen. I SIF-truppen har flere af spillerne udenfor cheftrænerens startopstilling nemlig budt sig godt til. SIF’s reservehold har vundet to gange i foråret, mens der til træningerne på JYSK park er blevet gået godt til den.

– Det gode og det dejlige er, at det er spillervalg der bliver tilvalg, og det er en rigtig god situation at stå i som træner, og den skal jeg sørge for at forlænge så lang tid som muligt, fortæller Michael Hansen, som utvivlsomt har noteret sig et hattrick fra Stephan Petersen i mandagens reserveholdskamp.

Søndag venter FC Fredericia i endnu en topkamp i NordicBet Ligaen. En modstander, som SIF’s cheftræner har respekt for.

– Vi møder en modstander, som kan mange af de ting, som vi også kan. Og som nok også byder os op på de tekniske, taktiske og fysiske ting. Så der venter en meget lige og spændende kamp, som jeg har en forventning om, at vi går ud og viser vores udtryk, og vi også får sat det i scene i mange procenter af kampen, fortæller Michael Hansen.

Kampen mod Fredericia fløjtes i gang på JYSK park kl. 13.45 på søndag. Har du ikke købt billet til kampen, så kan du købe din billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen