24. august 2020

Mattsson: Fanme dejligt

Magnus Mattsson: Fanme dejligt!

Lørdag vendte Magnus Mattsson tilbage i kamp efter halvandet års skadespause. Det var han glad for, selv om en brændt chance også fyldte en del.

I halvandet år har Magnus Mattsson måttet se til fra sidelinjen, når holdkammeraterne kastede sig i kamp. Langvarige skader har forhindret hans deltagelse. Lørdag var han tilbage, da ham fik de sidste 20 minutter af træningskampen mod AaB, som SIF vandt 2-1.

– Det var fanme dejligt. Det var en anderledes oplevelse end at træne med gutterne. Der var lidt mere knald på, og jeg kunne også godt mærke, at jeg hev lidt efter vejret til sidst. Det var fint, jeg er glad for at være tilbage, sagde Magnus Mattsson efter kampen og evaluerede også på sin egen indsats.

– Det gik okay. Jeg havde en chance, jeg gerne ville have scoret på, og det er mest det, der fylder for mig lige nu som offensiv spiller. Men jeg synes, det gik okay, sagde Magnus Mattsson om den store chance, han brændte i de døende minutter, da han blev spillet fri foran AaB’s mål.

Det er, hvad der sker
– Jeg er så ærgerrig efter at få bolden, så jeg råber højt til Rasmus (Carstensen), for jeg vil så gerne score. Så jeg bliver lidt ukoncentreret, for jeg tænker ikke, at jeg får bolden, og så lige pludselig, så var den der bare. Det er hvad der sker, forklarer den tilbagevendte SIF’er.

Han gjorde også en kort status over det fysiske og fodboldmæssige niveau, han befinder sig på lige nu efter så lang en pause.

– Jeg er tæt på at være, der hvor jeg skal være rent fysisk, men jeg kan godt mærke, at der er nogle ting, jeg mangler i forhold til det tekniske ig timingen, som den var, dengang jeg spillede (før skadespausen), men det kommer, jo mere jeg spiller. I dag viste, at jeg er tæt på at være, dér hvor jeg skal være, så det er jeg glad for.

Hjertesmerte
Og ondt havde Magnus Mattsson heller ikke bagefter – bortset fra et enkelt sted.

– Det gør lidt ondt i hjertet, at jeg ikke scorede, men det er nok også det eneste, lød det – trods alt – med et smil fra den tilbagevendte.

Cheftræner Kent Nielsen var også glad for at se Magnus Mattsson tilbage i kampaktion.

Stadig et stykke vej
– Han giver jo træneren grå hår i hovedet. Først er han ved at afgøre det i den ene ende, og så er han ved det i den anden ende med en dårlig pasning, sagde han med et smil, og tilføjede.

– Det er fantastisk for ham, og vi kan jo også godt se i glimt, hvad det er Magnus kan bidrage med. Han falder godt ind i samspil med de andre, så det er først og fremmest  godt for ham, at han fik lidt spillested. Der er stadig et stykke vej, men vejen plejer at føles nemmere, når man kan begynde at bidrage og deltage i noget af det, man går og drømmer om. Det er enormt positivt, først og fremmest for ham, og det er jeg også sikker på, det bliver for SIF, når han kommer 100 procent i form, sagde Kent Nielsen efter lørdagens kamp.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen