12. oktober 2020

Matchbold til Alves og Carstensen

SIF’s Frederik Alves Ibsen og Rasmus Carstensen var med til at vinde 3-1 over Malta i fredags. Nu kan EM-billetten sikres tirsdag mod Finland i Aalborg.

Der står meget på spil, når Frederik Alves Ibsen og Rasmus Carstensen sammen med det danske U21-landshold løber på banen tirsdag aften i Aalborg for at møde Finland. Danmark kan definitivt sikre sig billetten til EM-slutrunden med en sejr.

Vejen til matchbolden blev skabt fredag i Malta, hvor Danmark vandt 3-1. Samtidig tabte gruppens nummer to, Rumænien, til Ukraine, og dermed kan Albert Capellas danske mandskab med en sejr definitivt sikre sig gruppens førsteplads, der giver automatisk kvalifikation til EM-slutrunden.

I Malta var både Alves og Carstensen med fra start, og efter en målløs 1. halvleg kom malteserne foran i 2. halvleg. Mål af Nikolai Laursen, Mikkel Damsgaard og Jesper Lindstrøm sikrede dog den ventede danske sejr. Mens Alves spillede hele kampen blev Rasmus Carstensen skiftet ud et kvarter inde i 2. halvleg.

Kampen mod Finland i Aalborg har kampstart kl. 18.00.

EM-slutrunden for U21-landshold spilles i Ungarn og Slovenien i foråret 2021. 16 hold kvalificerer sig, hvilket er en udvidelse med otte hold i forhold til tidligere. På grund af covid-19 er turneringen splittet i to faser. Det indledende gruppespil spilles i marts i fire grupper, og knock-outfasen – kvartfinaler, semifinaler og finale – spilles i maj-juni.

Se højdepunkter fra kampen i Malta her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen