21. januar 2021

Massop: Godt at være tilbage

For første gang i halvandet år var SIF’s hollænder Milan Massop med i en kamp. Dagen derpå gjorde han status. Se videointerview her. 

Efter halvandet års skadespause og langvarig genoptræning vendte SIF’s hollandske back, Milan Massop, tilbage i aktiv tjeneste med knap en halv times spilletid i onsdagens testkamp mod SønderjyskE. Dagen derpå satte han lidt ord på sit comeback og sin uofficielle debut for SIF.

– Det var godt at være tilbage, men også lidt uvant. Bare det at være en del af gruppen har jeg ikke prøvet længe. Jeg har jo været vant til at  træne for mig selv. Men det var rigtig dejligt at være i stand til at spille fodbold igen, sagde Milan Massop efter dagens træning, der for hans vedkommende begrænsede sig til lidt gymnastik og styrketræning.

– Min kampform er ganske forfærdelig, for at sige det ærligt, men det er helt normalt efter så lang en pause. Det har ikke været nogen almindelig genoptræningsfase, og der har været mange bump på vejen. Først indenfor de seneste 6-8 uger har jeg været i stand til for alvor at bygge på, så 30 minutter var passende i kampen i går. Forhåbentlig kan jeg hurtigt putte mere på, sagde Milan Massop videre.

Se hele interviewet med hollænderen ved at klikke på videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen