6. september 2020

Masser af SIF’ere i landsholdsaktion

Masser af SIF’ere i landsholdsaktion

Rasmus Carsten fik fredag aften sin debut på U21-landsholdet, hvor også Frederik Alves Ibsen og tidligere SIF-profil Mads Emil Madsen var i aktion. Lørdag var både Robert Skov og Kasper Dolberg med fra start på A-landsholdet.

Rasmus Carstensen debuterede på U21-landsholdet fredag aften i Aalborg. Foto: Morten Kjær.

SIF har været rigt repræsenteret i de seneste dages danske landskampe. Således var både Rasmus Carstensen og Frederik Alves Ibsen med på det U21-landshold, der fredag aften spillede 1-1 mod Ukraine i Aalborg. Her optrådte også Mads Emil Madsen, der i sommer skiftede fra SIF til LASK Linz i Østrig.

Lørdag spillede Danmark debutkamp for træner Kasper Hjulmand i Parken mod Belgien i Nations League, hvor belgierne vandt 2-0. De tidligere SIF’ere, Robert Skov og Kasper Dolberg, var begge med fra start.

I fredagens kamp i Aalborg var Rasmus Carstensen med fra start som højre back og fik dermed sin debut på U21-landsholdet. Det var samtidig Carstensens første optræden overhovedet i rødt og hvidt, idet han ikke tidligere har været udtaget til de danske ungdomslandshold. Også Mads Emil Madsen var med fra start i Aalborg, mens Frederik Alves Ibsen kom på banen i det 81. minut, hvor Carstensen blev trukket ud. Det skete som led i tre udskiftninger i forsøget på at vende den truende udvikling, hvor Ukraine var foran 1-0.

Strategien lykkedes, for i en dramatisk afslutning lykkedes det Danmark at udligne til 1-1 dybt inde i overtiden. På et hjørnespark var målmand Oliver Christensen gået med frem. Frederik Alves hoppede højt efter hjørnesparksbolden inde foran mål. Han nåede det dog ikke, men det gjorde Jonas Wind, der var placeret lige bag Alves. FCK’erne headede mod mål, hvor den ukrainske keeper parerede. Oliver Christensen kastede sig efter riposten og fik generet sin ukrainske kollega så meget, at Emil Riis tæt under mål kunne sparke bolden i nettet til udligning.

Mads Emil Madsen var blevet skiftet ud efter godt en times spil.

Med 1-1 er Danmark fortsat ubesejret i sin EM-kvalifikationsgruppe og har 16 point efter 6 kampe – tre mere end Rumænien.

Danmark spiller igen tirsdag på udebane mod Nordirland.

Det danske A-landshold tabte for første gang i ni en halv måned lørdag aften i Parken til Belgien i Nations League. Belgien vandt 2-0. Både Robert Skov og Kasper Dolberg var med fra start, Robert Skov på positionen som venstre back, mens Dolberg var placeret helt i front. Skov spillede hele kampen, Dolberg blev vekslet med Andreas Cornelius med syv minutter igen.

Danmark spiller igen tirsdag i Parken mod England i endnu en kamp i Nations League.

Med til historien om SIF’ere i landsholdsaktion hører også, at SIF i de seneste fire dage har haft tre spillere med til træningssamling for U17-landsholdet. Jonathan Pank, Lasse Kaihøj og Asbjørn Bøndergaard, der spiller på SIF’s U17 Liga-hold, har været samlet i Nyborg med træner Søren Hermansens U17-landshold, og i slutningen af august var målmand Aske Andrésen udtaget til træningssamling i Vildbjerg med kandidaterne til det nye U16-landshold.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen