18. juni 2020

Mascot giver VIP-billetter videre til fans

Mascot giver VIP-billetter videre til fans

Når SIF møder SønderjyskE søndag på JYSK park får sæsonkortholdere igen mulighed for at deltage. SIF’s hovedsponsor, Mascot, giver således VIP-billetter videre til klubbens fans.

SIF’s hovedsponsor, Mascot, overdrager VIP-billetter til klubbens sæsonkortholdere i forbindelse med søndagens kamp mod SønderjyskE. Foto: Morten Kjær.

Inden kampen mod OB gav Carlsberg sine VIP-billetter videre til SIF’s fans for resten af sæsonen. Nu gør klubbens hovedsponsor, Mascot, det samme. Det betyder, at mindst 10 sæsonkortholdere får mulighed for at komme til fodbold på JYSK park søndag, når SIF møder SønderjyskE.

Kampen mod SønderjyskE bliver afviklet efter samme principper som OB-kampen, dvs. med 500 mennesker på JYSK park. Tallet på 500 er alt inclusiv, og da der skal bruges omkring 200 mennesker på arbejde til at afvikle en kamp i 3F Superligaen – tv-folk, presse, personale i Norlys Loungen, bolddrenge og kampens aktører etc. – vil der være plads til omkring 300 tilskuere i VIP-loungen. Mandag var der 294.

Her fik omkring 35 af SIF’s sæsonkortholdere to billetter hver til kampen, så de kunne invitere en kammerat med. Søndag bliver det mindst 12 (Carlsbergs og Mascots pulje på seks VIP-billetter hver) – men det kan blive mere, når SIF har overblik over billet-situationen i forhold til klubbens sponsorer. De sæsonkortholdere, der fik muligheden for at komme til fodbold mod OB, deltager ikke i lodtrækningen denne gang – her bliver det de øvrige sæsonkortholdere, der får chancen.

Sæsonkortholdere, der har ønsket at blive økonomisk kompenseret for de kampe, de ikke har haft mulighed for at overvære på grund af corona, deltager ikke i lodtrækningen.

Generelt for fordelingen af de omkring 300 billetter, der er til rådighed til SIF’s kampe gælder, at klubben har været nødt til at prioritere sine sponsorer og samarbejdspartnere. Lovgivningen vedr. dækning af underskud for arrangører med mere end 1.000 publikummer medfører, at SIF er forpligtiget til at begrænse sit tab mest muligt for at få del i hjælpepakken.

Læs også: Carlsberg giver VIP-billetter videre til fans

Læs også: SIF er klar til at lukke folk ind på JYSK park. 

HUSK at der allerede i aften er fodbold med SIF. Kent Nielsens mandskab spiller udekamp i Lyngby kl. 18.00. Kampen kan ses på TV3 Sport med optakt fra kl. 17.30.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen