4. november 2019

Mads Emil og Alves udtaget til U21-landsholdet

Mads Emil og Alves udtaget til U21-landsholdet

De to SIF-talenter, Mads Emil Madsen og Frederik Alves, er i dag blevet udtaget til det danske U21-landshold, der møder Ukraine og Malta i EM-kvalifikationen.

Mads Emil Madsen og Frederik Alves er begge blevet udtaget til det danske U21-landshold. U21-landstræner Albert Capellas offentliggjorde navnene på de spillere, han har nomineret, på et pressemøde hos DBU mandag formiddag, og her var der genvalg til de to SIF-talenter i truppen på 22 spillere. Danmark møder Ukraine og Malta henholdsvis 15. og 19. november i EM-kvalifikationen.

Der var ikke de store overraskelser i U21-landstrænerens trup, men der var blevet plads til en enkelt mulig debutant, Søren Tengsted fra AaB, der har imponeret Capellas, sagde han på pressemødet.

Danmark er kommet godt fra start i kvalifikationen og har vundet de tre første kampe. Kampene i november mod Ukraine og Malta kan derfor med fortsat succes styrke de danske muligheder for at kvalificere sig til slutrunden i Ungarn og Slovenien i 2021.

Kampen mod Ukraine spilles fredag 15. november kl. 17.30 i Lviv, mens kampen mod Malta tirsdag 19. november er på hjemmebane i Aalborg med kampstart kl. 18.00.

Mads Emil Madsen er med i aften, når SIF møder Brøndby på JYSK park, mens Frederik Alves Ibsen må stå over med en skade.

Køb billet til aftenens superligakamp på JYSK park her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen