19. oktober 2021

Målrig affære og uafgjort i reservekampen

Efter at have været altdominerende i 1. halvleg, som endte 2-1, måtte SIFs reserver nøjes med 3-3 mod AGF på JYSK park tirsdag formiddag.

Der var flere ting, der var værd at bemærke og glæde sig over i tirsdagens reservekamp mellem SIF og AGF på JYSK park. Den mest bemærkelsesværdige var nok, at Oscar Hedvall var tilbage i målet efter sin langvarige skade. Det skete lidt før end beregnet, men da Stan van Bladeren blev skadet ved gårsdagens træning, fik Oscar en halvleg allerede i dag. Derudover var Oliver Sonne og André Calisir tilbage efter sygdom og skade, og Gustav Markussen scorede to mål, og – ikke mindst – scorede Alexander Busch sit første mål på reserveholdet, så den høje midterforsvaret var forståeligt nok meget glad over det mål, der bragte hjemmeholdet i front med 1-0.

SIF totalt dominerende i 1. halvleg
Selv om Nicklas Røjkjær spillede alle 90 minutter i fredags i Viborg, var der i dag også spilletid til venstrebacken, som han p.t. huserer på, og Røjkjær lagde fint ud med at løse nogle defensive opgaver fornuftigt. Efter de aktioner var der ikke meget defensivt at tage sig af for hver hverken Hedvall eller forsvaret foran ham. SIFerne pressede godt på og producerede flere gode angreb med bl.a. Anders Dahl, Frederik Carstensen og Mattsson som afsluttere. Og det var ikke fordi, AGF ikke stillede med et godt hold. Der var mange superligakampe i benene på forsvaret, der talte navne som Juelsgaard, Munksgaard og Oliver Lund.

Som en naturlig konsekvens af boldbesiddelse og dominans kom scoringen til 1-0 efter en lille halv time. Centerforsvarer Busch var med oppe foran aarhusianernes mål og kunne følge op på den ripost, som målmanden måtte give på Mattssons gode skud. Og havde Busch ikke fået ram på bolden, stod Calisir også klar.

Lige før den halve time blev rundet, blev det så 2-0. Efter et flot angreb lagde Anders Klynge en helt perfekt aflevering ind foran mål, hvor Gustav Markussen nemt kunne øge SIF-føringen. Der kom også chancer til flere mål, og kun sort uheld og manglende præcision gjorde, at Frederik Carstensen helt fri 7-8 meter fra mållinjen ikke kom på måltavlen og heller ikke Anders Klynge, der fik sit skud klaret efter at være blevet spillet fri i dybden.

Det var derfor helt ufortjent, at gæsterne lige før pausen kunne reducere til 1-2. Ufine midler måtte da også tages i brug, da der blev lavet frispark mod Mattsson, men da dommeren ikke fløjtede, spillede AGFerne naturligvis videre og kunne nemt score på Hedvall.

Gæsterne mere med i spillet efter pausen
Cheftræner Peder Knudsen foretog fire udskiftninger ved starten af 2. halvleg. Hedvall blev erstattet af U19-målmanden Esben Lange, og Røjkjær blev erstattet med  Oscar Fuglsang, hvorefter Sonne rykkede over som venstre back. Calisir fik efter sin skade også en enkelt halvleg, og det samme gjorde Mattsson.

AGF kom efter pausen meget mere med i spillet og viste også farlighed foran målet, hvor det i 1. halvleg var blevet til så lidt, at det nærmest kun var målet, der kunne tælles som skud på mål. Og efter 55 minutter fik de så udlignet, efter at Esben Lange i SIF-målet ellers flot havde disket op med en dobbeltredning.

Kort efter appellerede både AGF-bænken og de aarhusianske tilskuere meget kraftigt for, at en Busch-tackling i feltet ikke var i orden, men dommeren stod tæt på og vinkede afværgende.

SIF var ikke så dominerende efter pausen, men blev ved med af producere chancer, og omkring den hele time rundet, kunne Gustav Markussen fornemt heade et godt indlæg ind i netmaskerne i det fjerneste målhjørne. I sidste ende lykkedes det så gæsterne fra Fredensvang at stjæle det ene point, da et SIF-boldtab midt på egen banehalvdel prompte blev udnyttet til at udplacere Esben Lange i målet.

Silkeborg IF – AGF, reserver, 3-3 (2-1)
JYSK park

Målscorere: 1-0 (26) Alexander Busch, 2-0 (29) Gustav Marcussen, 2-1 (42), 2-2 (54), 3-2 (58) Gustav Markussen, 3-3 (83).

SIF: Oscar Hedvall (46: Esben Lange), Oliver Sonne, Alexander Busch, André Calisir (46: Nicklas Mehl), Nicklas Røjkjær (46: Oscar Fuglsang), Pelle Mattsson (46: Jonathan Pank, Andreas Oggesen (72: Jeppe Kilden Grøn), Anders Klynge, Anders Dahl (72: Andreas Bøndergaard), Gustav Marcussen, Frederik Carstensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen