22. maj 2019

Målet er nået: Salget har passeret 8.000

Målet er nået: Salget har passeret 8.000

I dag har billetsalget til lørdagens kamp nået 8.000 – helt præcist 8.085. Dermed er målet for Slaget om oprykning nået. Nu jagter vi udsolgt.

Kulissen bliver særdeles festlig lørdag på JYSK park, når SIF spiller for oprykning mod Nykøbing FC. Det er en realitet, efter at salget af billetter passerede 8.000 her til morgen, helt præcist 8.085 lyder tallet på nu. Dermed er det mål, SIF satte sig på forhånd nået, og da der endnu er tre dage til kampen, er der ingen grund til ikke at jagte udsolgt.

Med Lars Lilholt Band som opvarming – læs mere her – og en uhyre spændende kamp i vente, er der da også noget at komme efter på JYSK park lørdag eftermiddag. Der er stadig ståplads-billetter til salg på Den Røde Tribune. De kan købes her. 

Kravet til Michael Hansens mandskab på lørdag er enkelt: Med en sejr er SIF sikker på førstepladsen og dermed er Superliga-pladsen i næste sæson sikret. Hvis SIF ikke vinder, afhænger muligheden for at blive nummer ét af resultatet mellem Viborg og Fremad Amager. Vinder Viborg, overtager de grønne fra domkirkebyen førstepladsen. Ender kampen i Viborg, der spilles samtidig med opgøret på JYSK park, uafgjort, kan SIF også klare sig med uafgjort og stadig rykke op.

SIF’s modstander på lørdag, Nykøbing FC, udspillede definitivt sin rolle i oprykningskampen med søndagens 3-3 resultat mod FC Helsingør. Viborgs modstander, Fremad Amager, kæmper stadig en hård kamp for at nå 3. pladsen, der udløser to play-off kampe om oprykning mod Vendsyssel. Amager-holdet er pisket til at få point i Viborg for at nå pladsen, idet både Lyngby og Næstved ligger lige efter med ét point færre.

Køb din billet til kampen om oprykning på JYSK park lørdag eftermiddag. Klik her for adgang til billesystemet.

Se stillingen i NordicBet Ligaen før sidste spillerunde her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen