9. juni 2023

Lasse Vigen forlader SIF

Silkeborg IF og Lasse Vigen Christensen stopper samarbejdet ved kontraktudløb ved månedens udgang. Det blev til 17 optrædener for Vigen i den røde trøje i foråret.

Silkeborg IF og Lasse Vigen Christensen indgik i vinter en korttidsaftale løbende frem til 30. juni.

Midtbanespilleren kom til SIF på en fri transfer, da klubben vinkede farvel til Robert Gojani og samtidig var ramt af skader på midtbanen. Derfor lød aftalen fra begyndelsen, at SIF og Lasse Vigen skulle bruge foråret på at se hinanden an.

Efter sæsonafslutningen i 3F Superligaen er parterne nu nået til enighed om, at samarbejdet ikke forlænges.

– SIF havde et akut behov for en profil på midtbanen, der kunne træde i karakter fra start. Den opgave løste Lasse Vigen til fulde, da han blev hentet ind på en fri transfer. Lasse har spillet en række gode kampe for SIF i foråret og viste virkelig sit værd, da tingene begyndte at spidse til i kvalifikationsspillet. Vi har været rigtig fint tilfredse med samarbejdet, men efter nøje overvejelser er vi blevet enige om at gå hver til sit frem mod næste sæson, siger sportschef Jesper Stüker.

Lasse Vigen Christensen er ligeledes rigtig glad for sin periode i Silkeborg, selv om det kun blev til en halv sæson.

– Aftalen var hele tiden at spille foråret ud og kigge på tingene, når alle kampe var spillet. Det har vi gjort nu, og i gensidig respekt er vi blevet enige om ikke at forlænge aftalen. Jeg har været meget glad for at være i klubben og spillertruppen, og det har været meget lærerigt for mig at være en del af et hold med en så attraktiv spillestil, siger Lasse Vigen Christensen.

Silkeborg IF siger tak for indsatsen til Lasse Vigen Christensen og ønsker ham alt muligt held og lykke i sin videre karriere.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen