6. juni 2017

Lærerig Pinse for U13 i Hannover

SIF’s U13 hold mødte ved Klauenberg Pfingstcup i Hannover en række stærke tyske hold. Spillemæssigt klarede SIF’erne sig godt, men manglede effektivitet og ektraordinær vindermentalitet

En fin førsteplads i puljen for SIF’s U13-mandskab, der i pinseweekenden deltog i den stærkt besatte Klauenberg Pfingstcup i Hannover kunne ikke følges op i mellemrunden. SIF missede kvartfinalen og var dermed henvist til at spille placeringskamp søndag inden hjemrejse.

– Vi kommer hjem med et skuffende resultat, men vi konstaterer også, at vi er fuldt på højde med mange tyske storklubber. Drengene viste flot fodbold i store perioder, men der mangler stadig nogle procenter mentalt, hvor jeg savner krigere. Her viste tyskerne en ekstraordinær vindermentalitet, som vi må og skal lære af, konkluderer U13-træner Nicolaj Bækgaard.

Sejren i indledede pulje blev sikret foran hollandsk NAC Breda, og netop det indbyrdes opgør var et godt match for SIF-drengene. To gode målmænd var stærkt medvirkende til at den kamp endte 0-0.

I mellemrunden ventede yderligere fem kampe, hvor højdepunkterne var mødet med Hannover 96 og VfL Bochum. Det blev nederlag i begge kampe, men på trods af det viste SIF’erne sig dygtigere med bolden, men ikke dygtige nok til at håndtere tyskernes direkte spil. Kvartfinalen blev misset i sidste sekund i et opgør mod VfL Bochum, og dermed blev sidste opgør i turneringen en placeringskamp mod St. Pauli, der endte 0-0, et sigende resultat for SIF-indsatsen med godt spil mellem felterne, men manglende kynisme foran mål.

Klauenberg Pfingstcup i tal:
U13-turnring i Hannover lørdag og søndag den 4.-5. juni 2017:

Silkeborg IF – SC Hemmingen 3-0
Mål: Jakob Leerhøj (2), Magnus Hollmann (ØBG).

Silkeborg IF – TSG Neustrelitz 10-0
Mål: Lasse Kaihøj (6), Jonathan Pank Iversen (2), Frederik Nedergaard og Andreas Bonnén

Silkeborg IF – NAC Breda 0-0

Silkeborg IF – Eendracht Aalst 3-0
Mål: Lasse Kaihøj (2), Jonathan Pank Iversen.

Silkeborg IF – FC Emmen 0-0

Silkeborg IF – Hannover 96 0-3

Silkeborg IF – FC West Köln 6-0
Mål: Jakob Leerhøj (3), Christian Lyrskov, Magnus Bøttker og Frederik Nedergaard.

Silkeborg IF – VfL Bochum 3-4
Målscorere for SIF: Christian Lyrskov, Lasse Kaihøj og Jonathan Pank Iversen.

Silkeborg IF – St. Pauli 0-0

U13-drengene skal allerede i kamp igen i aften, hvor det gælder en udekamp mod Kolding i turneringen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen