13. september 2018

Kulør på JYSK parks ståpladser

Kulør på JYSK parks ståpladser

Efter et par travle uger for malerne er JYSK park klar til at præsentere sig i nye klæder til søndagens kamp mod FC Helsingør.

JYSK parks ståpladser har fået kulør på tilværelsen. Siden seneste hjemmekamp mod Næstved har malerne været i gang og malet de grå betonelementer på både Den Røde Tribune og i udebaneafsnittet. Farvevalget er som på det øvrige stadion rød, grøn, hvid og gul.

Baggrunden er et ønske om at få JYSK park til at fremstå mere homogent i sit udtryk. I det første år af byens nye stadions levetid har der været farvespræl på de 6.000 siddepladser, og de tilfældigt placerede sæder i rød, hvid, gul og grøn er blevet et slags ikon for JYSK park, der bliver genkendt på tv som fodboldarenaen med de farvede sæder.

De 4.000 ståpladser – 2.500 på Den Røde Tribune og 1.500 i udebaneafsnittet – har imidlertid dannet en kedelig kontrast med sine grå betonelementer. Især til kampe, hvor der ikke er så mange tilskuere på ståpladserne. Det har SIF nu taget konsekvensen af og malet de lodrette kanter på ståplads-tribunerne i røde, hvide, grønne og gule kvadrater.

Det hele kan ses i forbindelse med søndagens kamp mod FC Helsingør med kampstart kl. 13.45. Husk også, at der er amerikansk barbecue-stemning fra kl. 12.00 ved JYSK park.

Køb billet til det hele her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen