7. september 2020

Komfortabel test-sejr til SIF’s U15-drenge

Komfortabel test-sejr til SIF’s U15-drenge

I en turneringsfri weekend arrangerede SIF’s U15-hold træningskamp mod FC Silkeborgs U16-hold. Det blev til en sikker sejr til SIF’erne.

I weekendens turneringspause på grund af landsholdsaktiviteter havde SIFhavde arrangeret en træningskamp mod FC Silkeborgs U16-hold, som blev vundet komfortabelt af SIF med 5-0.

– Vi styrede kampen fra start til slut og fik øvet os overfor en lavtstående modstander. Vi havde i 1. halvleg fin tålmodighed og fik ved spilvendinger og temposkift skabt plads til gennembrud, siger U15-træner Peter Ager Kristensen.

Marcus Friis scorede til 1-0 efter en fin aktion, Tobias Tranberg til 2-0 på et spark fra kanten af feltet, Villum Dalsgaard til 3-0, da Malthe Wallin afdriblede målmanden og spillede ham fri, Malthe Wallin scorede selv til 4-0 efter en stikning fra Lasse Abildgaard, der satte sidste fod på 5-0 målet efter godt opspil fra Marcus Ryberg og Sebastian Biller, hvor førstnævnte assisterede.

– 2. halvlegs afslutning blev lidt for meget søgen efter individuelle aktioner, hvilket vi ikke lykkedes med. Når vi fik flyttet bolden kvikt skabte vi chancer. Vi havde 11 afslutninger og burde have lavet flere mål. Bl.a. med tre afslutninger på stolpen. Det kan være en udfordring at bevare tempo og intensitet i sådan nogle kampe, men det synes jeg overordnet, at drengene klarede fint. Dejligt at holde nullet og samtidig lave nogle flotte mål, siger Peter Ager Kristensen.

Kampen i tal:
U15, træningskamp, lørdag 5. september på Søholt:
Silkeborg IF – FC Silkeborg (U16) 5-0 (3-0)
Mål: Marcus Friis, Tobias Tranberg (U16), Villum Dalsgaard, Malthe Tagmos, Lasse Abildgaard.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen