3. februar 2021

Kom til virtuelt pre-season arrangement med SIF

Hvordan er sportschefen tilfreds med transfervinduet og hvordan føler cheftræneren, at SIF er forberedt til et hektisk forår. Det er nogle af de spørgsmål, der besvares ved et virtuelt pre-season arrangement tirsdag den 9. februar.

Forårspremieren nærmer sig med hastige skridt, og dermed går sæsonen ind i sin afgørende fase, hvor SIF skal forsøge at nå målet om hurtig tilbagevenden til 3F Superligaen. Udgangspunktet er en 3. plads med syv point op til både Esbjerg og Viborg på de to oprykningspladser, så hvordan er fornemmelsen internt i klubben inden det går løs.

Det kan du få svar på ved et virtuelt pre-season arrangement tirsdag den 9. februar fra kl. 16:00.

Arrangementet kommer til at foregå på den måde, at SIF livestreamer fra Norlys Loungen på JYSK park, hvor fans, sponsorer og andre interesserede kan følge med på klubbens YouTube-kanal. SIF’s adm. direktør Kent Madsen vil byde velkommen, hvorefter både cheftræner Kent Nielsen og sportschef Jesper Stüker vil holde et lille oplæg om, hvordan de ser på henholdsvis forberedelsesfasen og det afsluttede transfervindue. Seerne vil i kommentarfeltet på Facebook have mulighed for at stille spørgsmål til Kent Nielsen og Jesper Stüker, der vil forsøge at svare på så mange spørgsmål som muligt.

Det virtuelle pre-season arrangement vil slutte cirka kl. 17:00.
Du kan finde link til livestreamen her på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen