9. oktober 2018

HUSK: Nostalgisk SIF-aften i Café Carlsberg

HUSK: nostalgisk SIF-aften i Café Carlsberg

Forpremiere på Mediano podcast, prominente gæster og verdenspremiere på tv-dokumentaren “Guldmagerne.” Kom til fan-arrangement om triumfen fra ’94 i aften i Café Carlsberg på JYSK park.

Silkeborg IF har i samarbejde med podcast-mediet Mediano strikket en attraktiv nostalgi-aften sammen for alle SIF-fans. I aften, tirsdag den 9. oktober, inviterer SIF og Mediano alle interesserede til en aften i ’94-mesterskabets tegn. Her kan deltagerne møde Christian Duus og Allan Reese fra ’94-holdet og Simon Jakobsen fra nutidens hold. Mediano har snigpremiere på podcasten “De største øjeblikke,” der udkommer 10. oktober, og SIF har verdenspremiere på dokumentar-filmen “Guldmagerne,” der også handler om 94-triumfen.

Anledningen er en henvendelse SIF har fået fra Mediano. Podcast-mediet har netop taget hul på en serie af fem podcast med titlen “De største øjeblikke” med fem nedslag på skelsættende begivenheder i Superligaens historie. Serien blev indledt den 12. september med en podcast om Brøndby IF’s overlevelse i 2012-13. Historien om SIF’s mesterskab anno 1994, hvor profiler som Peter Kjær, Morten Bruun og Bosse Johansson medvirker, er nummer to i serien, og frem til årsskiftet kommer der også udsendelser om Lyngbys halvsæson som amatører i 2002, Randers FC’s overlevelse i 2010 og Sibusiso Zumas saksespark for FC København i en kamp mod Brøndby, der afgjorde mesterskabet i 2001.

Programmet for aftenen “Superligaens største øjeblikke” i Café Carlsberg på JYSK park i aften ser således ud:

18.00: Velkomst v. Sture Sandø, Mediano
18.10: Panel med Christian Duus, Allan Reese og Simon Jakobsen.
18.40: Præsentation af “Superligaens største øjeblikke” v. Anders Ryehauge og Lasse Ørum Klinke.
18.50: Forpremiere på podcasten om Silkeborg IF’s mesterskab i 1994.
19.50: Pause
20.15: Verdenspremiere på Silkeborg IF-dokumentaren “Guldmagerne.”
20.45: Tak for i aften og smalltalk.
21.15: Vi lukker og slukker.

Der er gratis adgang til arrangementet, hvor der er plads til omkring 80 deltagere. Bliver vi flere, stuver vi os lidt sammen.

Der kan købes øl og vand til Café Carlsbergs sædvanlige priser.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen