6. maj 2019

Kom tidligt onsdag og vind fede præmier

Kom tidligt onsdag og vind fede præmier

SIF-quiz med fede præmier, opvarmings-musik, fadøl, FIFA- og bordfodbold og flaggang for børnene. Der sker en masse på JYSK park, når SIF onsdag møder Thisted, så kom i god tid.

Kom i god tid på onsdag, når SIF møder Thisted på JYSK park. Allerede fra kl. 17.00 er der aktiviteter i Reimar Foyeren, hvor der er fede præmier på højkant.

SIF afvikler en særlig SIF-quiz, der bliver afviklet på to storskærme i foyeren. Her vil der være spændende og sjove spørgsmål om SIF, og der er fede præmier til top tre. Vi regner med, at en af de SIF-spillere, der ikke skal i kamp, kommer forbi og er quiz-master.

Fede præmier
Til vinderen af quizzen er der en SIF-trøje med valgfrit rygnummer og navn plus et sæsonkort til næste sæson, 2019/20. Til nummer to er der et SIF-halstørklæde, to billetter til Viborg-kampen incl. 4 øl/pølse-billetter, mens 3. pladsen udløser to billetter til Viborgkampen næste tirsdag incl. 4 øl/pølsebilletter.

Quizzen går igang kl. 17.30 og varer cirka en halv time.

Ud over quiz er der opvarmningsmusik, salg af fadøl og sodavand og både FIFA- og bordfodbold.

Flaggang for børnene
For børnene er der flaggang inde på JYSK park inden kampen. Det er en chance for at komme helt tæt på spillerne, mens de varmer op. Alle børn, der har lyst til at deltage, kan være med, de skal blot møde op ved Familiehjørnet (Indgang 7) kl. 18.00 – en halv time før kampstart – for at være med. Det er helt gratis.

Program inden SIF-Thisted onsdag:
17.00: Åbent i Reimar Foyeren med stemnings-musik, salg af fadøl/vand og FIFA-/bordfodbold.
17.30: SIF-quiz med fede præmier.
18.00: Flaggang for alle børn. Mød op ved Familietribunen (Indgang 7)
18.30: Kickoff SIF-Thisted.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen