29. april 2019

Kom i rødt på fredag og få gratis entré

Kom i rødt på fredag og få gratis entré

FC Fredericia byder på gratis fodbold, hvis du kommer i rødt på fredag. 

SIF spiller fredag aften i Fredericia, og værterne i fæstningsbyen inviterer på fri entré. Det eneste du behøver at gøre, er at komme i rødt, meddeler FC Fredericia.

Der er dermed lagt op til fest i udebane-afsnittet, og hvis vi tilnærmelsesvis kan nå op i samme stemnings-niveau, som man oplevede for et år siden i pokal-semfinalen, bliver det en festlig aften i Fredericia. Dengang vandt SIF 1-0 på et selvmål fem minutter inde i 2. halvleg.

SIF har én gang tidligere i denne sæson været på besøg i Fredericia. Det var i september i fjor, hvor det igen blev til SIF-sejr, 2-1 på mål af Stephan Petersen og Magnus Mattsson. Da Fredericia besøgte JYSK park midt i marts, blev det ligeledes 2-1-sejr til SIF. Denne gang med Ronnie Schwartz og igen Magnus Mattsson i målscorernes rolle.

Fredericia beder i forhold til parkeringsforhold alle SIF-fans om at parkere så tæt på udebane afsnittet, som muligt. Det er vil gøre det nemmest at styre SIF-flokkene ind i gæste-afsnittet. Ved ankomst til Monjasa park skal man parkere nede bagved på den sideliggende parkeringsplads på Idrætsvej.

Hvis ikke du allerede har en rød trøje eller trænger til at få frisket garderoben op, kan røde trøjer købes i SIF-Shoppen. Bestil i dag, og du har den inden fredag. Klik her for adgang.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen