10. februar 2020

Køb forårs-sæsonkort: Fra kun kr. 400,-

Køb forårs-sæsonkort: Fra kun kr. 400,-

Prisfald på sæsonkort til foråret. Køb nu og få din egen plads til mindst syv kampe på JYSK park.

Der venter et ekstremt vigtigt forår for Silkeborg IF, hvor holdet skal forsøge at kravle længere op i tabellen inden grundspillet i 3F Superligaen er overstået, og holdene inddeles i slutspilsgrupper. Det begynder allerede på søndag, når AaB kommer på besøg på JYSK park.

Superliga-mandskabet mangler at spille seks kampe i grundspillet, hvoraf de fire foregår på JYSK park. Du kan allerede nu klikke her og hente dine billetter til kampene.

Du kan også vælge at købe et forårs-sæsonkort. De kan købes fra kun kr. 400,-. Prisen justeres ikke yderligere ned, så du kan allerede nu gå ind og sikre dig adgang til samtlige hjemmekampe i foråret. Det er mindst syv kampe i alt. Derudover kan der blive tilføjet en play-offkamp ligesom der er chance for en semifinale i Sydbank Pokalen, hvis SIF kan slå AC Horsens ude i kvartfinalen.

Køb sæsonkort her.

Sådan er de fire hjemmekampe i grundspillet skemalagt:

Silkeborg IF – AaB
Søndag d. 16. februar kl. 14:00

Silkeborg IF – FCK
Søndag d. 23. februar kl. 16:00

Silkeborg IF – AGF
Mandag d. 9. marts kl. 19:00

Silkeborg IF – FCN
Søndag d. 15. marts kl. 14:00

Herefter venter gruppespillene, hvor SIF spiller yderligere seks kampe, heraf tre hjemmekampe. Fem runder er placeret i april og én runde i begyndelsen af maj.

Ud over de i alt syv hjemmekampe kan der blive tale om en play-off kamp om at undgå nedrykning.

Semifinalerne i Sydbank Pokalen afvikles 22. april. To forudsætninger skal dog opfyldes, før det udløser endnu en kamp på JYSK park: SIF skal vinde kvartfinalen over AC Horsens på Casa Arena torsdag 5. april kl. 20.00, og sker det skal den efterfølgende lodtrækning til semifinalen give hjemmebane til SIF.

Et forårs-sæsonkort giver således adgang til mellem 7 og 9 kampe på JYSK park i foråret.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen