4. september 2020

Klynge: God preseason giver selvtillid

Klynge: God preseason giver selvtillid

Silkeborg IF har vundet rub og stub i sæsonens første fire kampe. Tre træningskampe og en enkelt pokalkamp har udløst fire sejre, hvilket giver selvtillid, inden det om præcis en uge går løs i NordicBet Ligaen.

Med en fin tværpasning spillede han Magnus Mattsson fri foran målet, da Silkeborg IF torsdag aften besejrede St. Restrup med 5-0 i pokalturneringen.

Assisten var Anders Klynges anden målgivende aflevering i opstartskampene til den kommende sæson. Mod AaB assisterede han Emil Holten til en scoring, mens Klynge havde tredjesidste fod på 3-1 scoringen mod SønderjyskE. Med andre ord har den tidligere OB-spiller var godt involveret i træningskampene indtil nu.

– Min start har været rigtig god. Alle de forventninger til klubben og spillet på og udenfor banen, de er blevet indfriet, så det har været rigtig dejligt, fortæller den 19-årige midtbanespiller.

Torsdag fik han sin officielle debut med startpladsen mod St. Restrup i pokalturneringen.

– Det er rart. Det var den første kamp, som betød noget rigtig, så det var rart at få den på CV’et, lyder det fra Klynge, som beretter om selvtillid i SIF-truppen efter de fine resultater og præstationer i optakten til den nye sæson.

– Det er et rigtig højt niveau, som vi spiller med. Vi har klaret os godt i træningskampene, og det giver os lidt ekstra selvtillid, når vi skal starte turneringen op lige om lidt.

SIF indleder sæsonen i NordicBet Ligaen med en udebanekamp mod FC Helsingør. Der er kampstart fredag d. 11. september kl. 19.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen