23. september 2021

Kent: Vi er ærgerlige og skuffede

SIFs cheftræner Kent Nielsen var ærgerlig og skuffet over, at det ikke lykkedes at konvertere den spille- og chancemæssige dominans mod AC Horsens til et avancement i pokalturneringen.

– Jeg synes ikke, at man kan pege fingre ad drengene efter den her kamp – bortset fra, at vi selvfølgelig ikke må indkassere tre mål i det hele taget og slet ikke så hurtigt efter hinanden. Vi taber kampen på små ti minutter, og man må sige, at Horsens var meget effektive i dag i modsætning til os. Og det skal de selvfølgelig have ros for. De scorer på 3 ud af 4 store chancer, mens vi vel selv brænder en god håndfuld plus det løse, og det skal vi selvfølgelig gøre bedre, lød det fra en som sædvanligt afklaret Kent Nielsen efter nederlaget i Horsens.

– Sådan kan pokalfodbold jo være, og selv om vi var dominerende i 80 ud af 90 minutter og skabte rigeligt til at vinde, så står vi her og er ærgerlige og skuffede. Men jeg kan ikke klage over drengenes indsats – de maser på og bliver ved til det sidste, men i dag lykkedes det ikke. Nu fokuserer vi på Vejle-kampen på søndag og glæder os over, at vi hurtigt har en ny kamp at forholde os til, sluttede cheftræneren på sin gamle hjemmebane i Horsens.

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen