4. december 2020

Kent Nielsen: Vi skal være mere effektive

SIF møder Vendsyssel søndag i en kamp, hvor begge hold har hårdt brug for point. For SIF’s vedkommende handler det om at udnytte de chancer, holdet kommer til at skabe.

Kulden sniger sig ind over dagligdagen, og enden på efterårs-sæsonen nærmer sig. Men SIF mangler stadig at spille tre kampe i et komprimeret sæson-program, og efter nederlag i Viborg i torsdags og før det uafgjort mod Helsingør, er behovet for point samtidig stort. Derfor handler det om tre point og ikke ret meget andet søndag i Hjørring, hvor Vendsyssel FF venter på Nord Energi Arena.

– Nu nærmer vi os slutningen af året, og alle er ved at være trætte. Ingen tvivl om, at det bliver en tung kamp og en kamp mod et hold, der ind imellem har set fint ud og også har enormt stort behov for point. Det bliver intenst, og på denne her årstid skal der også bruges ekstra kræfter. Men jeg synes også, at vi mod Viborg fik vist, at det stadig godt kan lade sig gøre at spille god fodbold, uanset hvad folk siger om banerne. Det er det, vi skal have fat i mod Vendsyssel, siger Kent Nielsen.

Han er bevidst om, at SIF skal forbedre udnyttelsesgraden på de chancer, holdet gennem hele efteråret – og også mod Viborg i torsdags – har skabt, for selv om SIF er det mest scorende hold i 1. division med 32 mål, er det ikke udtryk for effektivitet, men evnen til at skabe mange chancer.

– Hvis vi skal have endnu mere ud af det gode spil, så kræver det at vi er lidt mere effektive i nogle detaljer og på vores afslutninger, slår Kent Nielsen fast.

Hør hele interviewet med SIF-træneren øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen