2. februar 2021

Kent Nielsen var ikke tilfreds

Kent Nielsen var klar i mælet, da han efter kampen blev bedt om at sætte nogle ord på kampen og nederlaget på 0-1 til FC Fredericia.

– Vi er ikke tilfredse. Vi virkede trætte. Selvfølgelig har vi arbejdet hårdt, men derfor er det alligevel skuffende, at vi ikke kan få mere energi ind. Når det så er sagt, så må vi ikke, selv på en dårlig dag, tabe sådan en kamp. De er jo ikke i nærheden af vores mål, og så tager vi en chance i noget opspil, som vi ikke skal gøre. Vi skal lige præcis i sådan en kamp som i dag, som er dårlig, spille 0-0, i stedet for at tabe 1-0 på en fejl, som vi laver i et opspil, så det var en øv-kamp efter en meget meget stærk præstation mod FC Midtjylland. Det bar præg af i dag, at flere var ude, og flere virkede slidte, konkluderede Kent Nielsen.

– Vi har trænet hårdt, men det skal vi jo ikke overordnet set bruge som en undskyldning, for de andre har jo også trænet hårdt. Nu skal vi have lagt den her ned, og så har vi omkring 12 dage til at få justeret helheden, for vores træningskampe har ikke været helt skæve. I dag manglede vi noget gnist og noget overskud. Det er det, vi skal ind og finde, så vi står snorlige til kampen mod Hvidovre.


Så trods utilfredshed fra cheftrænerens side med både resultat og indsats, og udefra set måske en bekymring over tingenes tilstand, slog Kent Nielsen afsluttende fast, at der var blevet vist gode takter i de foregående testkampe, så derfor bliver de selvfølgelig også klar.

– Det var, som det nogle gange er i den sidste træningskamp – man vil gerne have en sejr og en ordentlig præstation. I dag blev det dog en lunken kamp og et lunkent resultat. Men vi bliver klar.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen