27. juni 2019

Kent Nielsen: Hård træning med stor begejstring

Kent Nielsen: Hård træning med stor begejstring

Silkeborg IF’s nye cheftræner Kent Nielsen har stået i spidsen for SIF-holdet i en uge, som har budt på hård træning og godt humør.

Kent Nielsen overtog posten som cheftræner i starten af denne måned, men har først fra sidste torsdag haft mulighed for at se sine nye spillere i aktion til træning. Opstartsfasen til den nye sæson er efterhånden en uge gammel, og det har været en solid træningsuge, hvis man spørger SIF’s nye cheftræner.

– Jeg har oplevet spillere, som er kommet tilbage med en stor glæde, fordi de ved, at der en stor udfordring foran os. Der er meget begejstring, selvom vi ligesom alle andre Superligahold er inde i en periode, hvor vi træner hårdt, fortæller Kent Nielsen.

Selvom der er meget fokus på at forbedre spillernes fysik, så har der også været tid til at kigge på taktiske elementer i spillet.

– I og med at vi spiller første træningskamp på lørdag (mod Vejle, red.), så begynder vi også på lidt taktiske ting. Der har været lidt med pres og så med hurtigheden i spillet. Men det har stadigvæk kun været anden prioriteten, det handler først og fremmest om at få spillerne i form, fortæller Kent Nielsen, som har et klart mål med træningskampen på lørdag mod Vejle.

– Jeg vil gerne vinde. Uanset hvad, så skal man altid gå hårdt efter at vinde. Og så vil jeg gerne i momenter se hastighed, power og kvalitet. Hvis vi kan levere det i 60-75 minutter, og så få nogle nye folk ind, så er det ok, lyder det fra Kent Nielsen.

Træningskampen mod Vejle spilles på lørdag kl. 12.00 på Vejle Stadion. Du kan læse praktiske informationer om kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen